Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bad Gyal
Foto: Scott ChasserotBad Gyal

Bad Gyal i Rigoberta Bandini, aquest estiu a les Nits del Fòrum

La segona edició del festival organitzat pel Primavera Sound s'instal·la al Parc del Fòrum del 17 de juliol al 16 de setembre

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

S'acosta el segon estiu sense Primavera Sound i també la segona edició del Nits del Fòrum, la solució que es va inventar el festival –com també van fer el Cruïlla, l'ASACC i d'altres– per no deixar de fer concerts en temps de pandèmia. I mentre s'especula sobre si la pròxima edició del PS es farà en dos caps de setmana consecutius –del 2 al 5 i del 9 al 12 de juny de 2022– i amb 400 actuacions, com avançava l'agència Reuters sense citar les fonts, el festival no confirma ni desmenteix sinó que contraataca amb la presentació del programa que ha preparat per a aquest estiu al Parc del Fòrum, del 17 de juliol al 16 de setembre.  

Una programació variada que contempla gèneres com el flamenc, el punk i el trap i que té com un dels plats forts la doble data de Bad Gyal –9 i 10 de setembre–, que finalment podrà presentar el seu EP 'Warm up' (2021) després d'haver hagut de cancel·lar el concert del Sant Jordi Club previst el novembre passat amb les entrades exhaurides (DICE i Redtkt es posaran en contacte amb qui tingui entrades per poder-les canviar o retornar).

Les primeres confirmacions inclouen també la sensació del pop del moment Rigoberta Bandini, el popular violinista Ara Malikian, els dos dobles cartells de flamenc formats per Estrella Morente i Israel Fernández amb Diego del Morao i per Farruquito i Miguel Poveda, el còctel musical dels inclassificables Califato ¾, la nit de punk protagonitzada per Crim i La Inquisición, i la música urbana de Duki i Ptazeta.

Rigoberta Banidini
FOTO: Cara B XTRA

Tornen també les festes de L'Ambient del Fòrum, amb Ladilla Rusa i La Prohibida i també s'acullen dos esdeveniments sonats: el Festival de Cante Flamenco de la Mina i la final de la batalla de galls mundial USN World Summer Cup. I a l'agost, hi haurà festes del Voodoo Club Allstar, Dub Academy i Green Light Sound System. 

Les entrades, de 15 a 45 euros, ja es poden comprar des del web del festival.

Calendari de primeres confirmacions:

CRIM + LA INQUISICIÓN - 17 de juliol

ESTRELLA MORENTE + ISRAEL FERNÁNDEZ i DIEGO DEL MORAO - 18 de juliol

USN - WORLD SUMMER CUP - 21 de juliol

RIGOBERTA BANDINI - 22 de juliol

DUKI - 23 de juliol

FESTIVAL DE CANTE FLAMENCO DE LA MINA - 28 de juliol

PTAZETA - 29 de juliol

LADILLA RUSA - 1 d'agost

VOODOO CLUB ALLSTAR - 20 d'agost

DUB ACADEMY - 21 d'agost

FARRUQUITO + MIGUEL POVEDA - 29 d'agost

ARA MALIKIAN - 2 de setembre

BAD GYAL - 9 i 10 de setembre

LA PROHIBIDA - 12 de setembre

CALIFATO ¾ - 16 de setembre

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2021

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat