Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Primavera Sound organitza Nits del Fòrum, amb 70 concerts aquest estiu

La proposta omplirà el Parc del Fòrum de música en directe des de finals de juny fins al setembre

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Quan ens imaginàvem boles de pols rodant pel Parc del Fòrum, orfe de festivals, el Primavera Sound ens dona un pla B molt sucós. No ens podia deixar sense música!

Nits del Fòrum és com es diu aquesta iniciativa que omplirà de música en directe l'amfiteatre del Parc del Fòrum des de juliol i fins al setembre. 70 nits d'eclecticisme i bon gust. La proposta vol revitalitzar el món cultural i està oberta  a promotors i a festes locals per oferir una "programació tan transversal i heterogènia com sigui possible", expliquen a la nota de presentació. A més de les nits programades pel Primavera Sound, també teniu propostes de la Caníbal de la Sala Apolo, de Arte por Derecho, Somoslas, Churros con Chocolate, concerts tribut i una bona llista de sessions de Dj. 

Les entrades ja estan a la venda i, per descomptat, tots els concerts seguiran les mesures de seguretat establertes. 

Per ara, ja s'han donat a conèixer més de 40 grups participants. Traieu-li la pols a l'agenda i preneu nota. 

Els noms del Primavera Sound

Dins de les Nits del Primavera teniu a Ferran Palau (2 de juliol), Cecilio G (3 de juliol), Los Punsetes (9 de juliol), La Mala (10 de juliol), Christina Rosenvinge (12 de juliol), Mishima (25 de juliol), Triángulo de Amor Bizarro (17 de juliol), Cariño (19 de juliol), Hinds (8 d'agost), Carolina Durante (21 d'agost), Kiko Veneno (22 d'agost), Amaia (12 de setembre), Dorian (18 de setembre) i Yung Beef (19 de setembre) entre d'altres.  

Carolina Durante
Carolina Durante© Mariano Regidor

Festa Caníbal

L'aposta d'aquesta festa de la Sala Apolo toca molts pals. Teniu el rock de El Drogas (7 d'agost), el romanticisme de Zenet (8 de juliol), els sempre efectius Los Mambo Jambo, i la barreja de ritmes llatins i electrònics de La Sra. Tomassa (19 d'agost). 

Dani Nel·lo
Dani Nel·lo© Alberto Prado Larburu

Flamenc protagonista

El flamenc també tindrà representació a les Nits del Fòrum de la mà de Arte por Derecho, amb una programació que inclou mites com Ketama (31 de juliol), Diego El Cigala (27 d'agost) i Capullo de Jerez (18 d'agost).  

Tributs i festes

El cap de setmana del Pride, la festassa la garanteixen les festes Somoslas i Churros con Chocolate amb les actuacions de Monterrosa i La Prohibida el 27 de juny, i Soraya i Sharonne el 28 de juny, sense oblidar-nos del foc de Javiera Mena, que passarà pel Fòrum el 9 d'agost. 

A banda, hi haurà cinc nits dedicades a recordar llegendes de la música però a través de les seves bandes tribut: Think, homenatge a Aretha Franklin (5 de juliol); Derivas, tribut a Héroes del Silencio (2 d'agost); Play the Game, que recorden a Queen (16 d'agost); Obscure, dedicada a The Cure (23 d'agost) i The Amy's Soul que, com podeu imaginar, farà que tingum l'Amy Winehouse encara més present (20 de setembre).   

Javiera Mena
Foto: Cortesía Tape

NO T'HO PERDIS: El Primavera Sound anuncia el cartell del 2021.

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat