Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Bad Gyal inspira una nova col·lecció per a Bershka

La cantant i la firma de moda s'han aliat per llançar una de les col·leccions més icòniques i trencadores de la temporada

Escrit per
Mar Baró
Publicitat

Els músics són els artistes amb més tendència a fer incursions en el món de la moda i crear marques pròpies. Aquest és el cas de Bad Gyalun dels valors a l'alça del panorama musical internacional, que ha publicat algunes de les cançons més sonades de la música urbana actual com a 'Fiebre' i 'Alocao'Ara, l'artista porta tot la seva desimboltura i estètica a Bershka amb una col·laboració que reflecteix gran part del seu armari. 

Bad Gyal
Foto: Bershka

La unió amb Bershka consolida l'imparable salt de Bad Gyal cap al 'mainstream'. La cantant de Vilassar de Mar ha presentat una col·lecció amb vocació d'icònica, com és ella: roba per dona sexi, atrevida i juvenil, plena de peces com biquinis, 'microshorts' i vestits minúsculs entre altres, totes en consonància amb l'estètica de la cantant.  

Bad Gyal
Foto: Bershka

L'estrella de reggaeton i dancehall destaca, a més de per les seves cançons, per un estil propi amb el qual arrasa dins i fora de l'escenari i que ha marcat a tota una generació. Aquesta col·lecció recull aquesta personalitat a través de peces inspirades a les tendències dels anys 90 i 2000 que tant vesteix l'artista. Aquesta col·lecció de Bershka té com a protagonistes tons com el blau celeste i el rosa xiclet, colors que triomfen en l''streetwear'.

Bad Gyal
Foto: Bershka

La novetat, però, ha arribat amb polèmica: és una col·lecció que ha tingut cert rebombori a les xarxes socials a causa del seu tallatge, ja que està pensat per a dones molt primes. El que està clar és que l'èxit està assegurat, ja que al magnetisme de la cantant se li suma que les 28 peces dissenyades per Bad Gyal no han entrat al mercat a preus excessivament alts. 

NO T'HO PERDIS: El mercat de roba vintage per quilo més gran d'Europa, de nou a Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat