Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Vintage Kilo Market
Vintage Kilo Market

El mercat de roba vintage per quilo més gran d'Europa, de nou a Barcelona

El 12 i el 13 de juny, Vintage Kilo Market porta la seva selecció de peces des dels anys 70 als 2000 a un preu únic de 25 euros el quilo

Escrit per
Miquel Blanes
Publicitat

Amb l'arribada de l'estiu i la relaxació de les restriccions pandèmiques, van apareixent mercats de cap de setmana a Barcelona com si fossin bolets. L'últim en confirmar-se ha estat el Vintage Kilo Market, que en la seva edició d'abril ja va tenir una gran acollida a la ciutat. Aquest cop se celebra el dissabte 12 de juny (de 10 a 20 h) i el diumenge 13 (de 10 a 18 h). 

La premissa és la mateixa que l'edició anterior: roba vintage de segona mà dels anys 70 als 2000 i d'estils molt variats amb un preu únic de 25 € el quilo. No hi ha un pes mínim, així que si la roba comprada no arriba al quilo, es paga la part proporcional. Hi ha balances d'autoservei perquè els compradors puguin comprovar el pes de la roba.

Vintage Kilo Market
Vintage Kilo Market

El mercat es farà a l'espai Utopia 126 de Poblenou i l'entrada és gratuïta, però com que l'aforament és limitat cal inscriure's. Els organitzadors asseguren que es compliran totes les mesures sanitàries vigents. Serà obligatòria la mascareta, només es podrà circular en un sentit per evitar aglomeracions i hi haurà punts amb gel hidroalcohòlic per als compradors. També es recomana el pagament amb targeta, tot i que no és obligatori.

NO T'HO PERDIS: Els millors mercats de cap de setmana a Barcelona
Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat