Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barbados
Photograph: Shutterstock

Barbados ofereix visats gratis a qui vulgui teletreballar des del Carib

Ofereixen un segell de benvinguda de 12 mesos i bones comunicacions per a treballar en remot

Sara Martínez
Escrit per
Sara Martínez
Publicitat

2020 serà recordat com l'any del coronavirus, les mascaretes i el teletreball. Mai abans tanta gent havia treballat des de casa, amb reunions per videotrucada en què, a més d'un, se li colaven canalla i gats per la càmera. Encara que sembli còmode, el teletreball no ha estat fàcil per a tots. Els llargs dies de quarantena anaven acompanyats de moltes més hores de treball, en què hem confós horaris i li hem dedicat més temps a allò al que potser abans no dedicàvem ni un sol minut.

Segur que, una vegada acabat el confinament, hauràs pensat a treballar des d'un bar o algun lloc més tranquil que no sigui des de casa. Però, t'hauries imaginat treballar des de Barbados? La primera ministra d'aquest estat insular, Mia Amor Mottley, ens anima a viatjar a les seves paradisíaques illes del Carib per a treballar des d'allà. "Reconeixem que hi ha persones que estan treballant de manera remota, a vegades en condicions molt estressants, amb poques opcions de vacances." Mottley afegeix que: "Barbados és un lloc perfecte perquè vinguin."

A la vista d'aquesta caiguda del turisme degut a la pandèmia, el Govern de Barbados ofereix un "segell de benvinguda" de 12 mesos. Es tracta d'una visa que permet als turistes traslladar-se i treballar de forma remota des d'una de les destinacions turístiques més envejables.

La primera ministra va destacar que els visitants estarien allotjats en villes, habitacions d'hotel, cases de lloguer i condominis, oferint espais de treball disponibles per a aquells que estiguin interessats. A més, assegura que Barbados compta amb dues grans empreses de telecomunicacions, assegurant connectivitat als qui vulguin instal·lar-s'hi.

"Creiem que tenim una cosa molt especial que oferir en aquesta petita roca que anomenem Barbados", apunta Mottley. 2020 serà recordat com l'any del coronavirus, les màscares, el teletreball i, possiblement, del "viatjar treballant."

 

NO T'HO PERDIS: Quins països permeten l'entrada de viatgers espanyols?

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time Out Pocket interactiva

 

Últimes notícies

    Publicitat