Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barcelona a fase 3
FOTO: ShutterstockBarcelona a fase 3

Barcelona a la fase 3: quan i com està previst que passi?

Si no hi ha cap rebrot Barcelona viurà Sant Joan a fase 3

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

L'entrada de Barcelona i totes les regions metropolitanes a la fase 2 dona un respir a sectors especialment afectats per les restriccions com la restauració o l'oci cultural. El passat dilluns 8 de juny va començar el compte enrere de 15 dies per assolir la desitjada fase 3, punt de la desescalada que estrenen aquest pròxim dilluns altres regions com el Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre i Alt Pirineu-Aran. 

Podria durar menys la fase 3?

El govern espanyol ja va anunciar que pretén que tot el país es trobi a la nova normalitat a partir del 22 de juny, novetat que suposaria que regions com Barcelona i Lleida mai arribin a entrar a la fase 3. La Generalitat, però, demanarà accedir-hi, ni que sigui durant 4 o 5 dies, i així evitar aglomeracions en l'operació sortida per Sant Joan. Per tant, si el govern espanyol aprova la petició del govern català, Barcelona i Lleida podrien entrar a la fase 3 abans del 22 de juny.

Sant Joan 2020: podrem fer revetlles i fogueres

Què es podrà fer en la fase 3?

La fase 3 és l'últim esglaó del pla de desecalada inclou llibertats com moure’s entre províncies a Catalunya si la Generalitat ho decideix, l'obertura de barres de bars, botigues i sales de teatre i cinema al 50% o la reobertura de l'oci nocturn amb un terç del seu aforament. També s'hi podran organitzar actes a l'aire lliure amb una capacitat de fins a 800 persones i cada comunitat autònoma podrà gestionar la mobilitat dins del territori i la desescalada en general.

NO T'HO PERDIS: Així seran les Festes de Gràcia 2020

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat