Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona acull el mercat de roba vintage per quilo més gran d'Europa

El 17 i el 18 d'abril, Vintage Kilo Market posa a la venda peces des dels anys 70 als 2000 a un preu únic de 25 euros el quilo

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Si Barcelona és el paradís de les botigues vintage, el proper cap de setmana els aficionats a les peces de segona mà tocaran el cel al mercat Ropa Kilo Market, organitzat per Vintage Kilo Market, una empresa francesa que apropa Barcelona el seu concepte de venda efímera de roba i accessoris vintage per quilo.

El que s'ofereix és una variada selecció de moda i complements des dels anys 70 fins als 2000. El preu és de 25 euros per quilo de roba, tot i que no cal arribar fins al quilo i pots pagar només pel pes del que compres. Per assegurar-te el que acabaràs pagant, posen a disposició dels clients unes balances d'autoservei per verificar el preu del que t'emportes abans de passar per caixa. 

Vintage Kilo Market
Vintage Kilo MarketVintage Kilo Market

Els organitzadors asseguren que el mercat compleix totes les mesures sanitàries pertinents. Per assistir-hi cal reservar prèviament per aconseguir una entrada gratuïta. El Ropa Kilo Market tindrà lloc el dissabte 17 d'abril (10 a 20 h) i el diumenge 18 (10 a 20 h), a Valid World Hall (carrer Bonaventura Muñoz, 6).

NO T'HO PERDIS: Coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat. 

Últimes notícies

    Publicitat