Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona acull el veler de fusta més gran del món

La rèplica del 'Götheborg', un vaixell suec del segle XVIII, es podrà visitar fins al març del 2023

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Qui no ha vist una pel·lícula de mariners i ha volgut ser un més de la tripulació? Si sou dels que us imagineu vivint amb l’olor de mar, esteu de sort, perquè arriba a la ciutat el veler de fusta oceànic més gran del món i obre les seves comportes fins al març del 2023. El 'Götheborg' atraca dijous 27 d’octubre a les 10 h del matí al Moll de la Fusta de Barcelona i saludarà a la ciutat amb vuit trets de canó.

Veler Götherborg
Svenska Ostindiska CompanietVeler Götherborg

Aquesta rèplica d’un veler suec del segle XVIII es troba en una expedició de dos anys de navegació per Europa i Àsia. Segueix la ruta que va fer la nau original, que ja ha passat per ciutats com Copenhaguen i Londres, i tancarà l'any a Barcelona. Ofereix l'experiència de poder navegar amb un vaixell de fa gairebé 300 anys i endinsar-se en una embarcació acompanyat de tota la tripulació i el capità. Durant la seva estada a la ciutat, el dia que arriba al moll estarà obert a visita de 16 h a 20 h i del 28 al 30 d’octubre les visites podran ser d’11 h a 20 h. Quan comenci el mes de novembre i fins al març de l’any vinent es podran fer visites només durant el cap de setmana a 15 euros d’entrada.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat