Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Hotel Vela
Foto: ShutterstockHotel W

Barcelona al top 10 de les ciutats europees on més pujarà el preu de l'habitació d'hotel

A la pujada de preu dels darrers anys, haurem de sumar un 9% el pròxim 2024, segons un estudi

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Barcelona és la segona ciutat turística més cara d'Espanya, una tendència que no pararà d'augmentar en 2024. Si ja és molt complicat trobar una habitació entre els millors hotels de Barcelona, l'any que ve el drama serà encara major.

La nostra ciutat figura entre les 10 capitals europees on més s'encarirà el preu dels hotels, així ho apunta un rànquing elaborat per l'agència de viatges corporatius American Express Global Business Travel. L'augment no serà només a Barcelona (un 9%), altres grans ciutats espanyoles, com Bilbao i València, es queden a prop del top 10.

Torre Mapfre i Hotel Arts
Ajuntament de BarcelonaTorre Mapfre i Hotel Arts

Madrid ocupa també la part alta, en concret la posició 26 de la taula, amb una pujada del 4,5%. L'àmplia infraestructura hotelera de la capital limita d'alguna forma la tensió en la pujada, que en algunes ciutats podria ser del 17,5%, tot un drama per a la gent que estima viatjar. Molts s'hauran d'oblidar de ciutats com París i Amsterdam que n'ocupen les primeres posicions.

A escala mundial, la palma se l'emporta Chicago (12,6% de pujada), seguit pels de la ciutat índia de Bangalore (11,1%), Shanghai (8,4%), Singapur (7,5%) i Nova York (6,8%).

Top 10 de les ciutats on més pujaran les habitacions d'hotel

  1. París (11%)
  2. Amsterdam (10,8%)
  3. Gotemburg (10,1%)
  4. Dublín (10%)
  5. Lió (9,5%)
  6. Berlín (9,4%)
  7. Estocolm (9,3%)
  8. Londres (9,1%)
  9. Barcelona (9%)
  10. Eindhoven (8,9%)

NO TE LO PIERDAS: 10 viatges que has de fer un cop a la vida

Lee el número de octubre de Time Out Barcelona con entrevistas, reportajes y las mejores recomendaciones de ocio y cultura de la ciudad

Últimes notícies

    Publicitat