Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona aspira a batre el Guinness de varetes màgiques de Harry Potter

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Si Time Out fos la revista de Hogwarts el titular que encapçalaria la notícia seria més o menys aquest: "Alerta vermella, s'han detectat grups de Demèntors a Barcelona i cal reunir el grup més gran de mags per combatre l'atac!". De moment no comptem ni amb el do de la màgia ni amb la llicència del col·legi de mags, per tant, us explicarem que hi ha darrer el repte que s'han proposat els creadors de la primera botiga temàtica de Harry Potter del país.

Récord Guiness de varitas en Barcelona
Rècord Guinness de varetes juntes
Foto: Reino de Juguetes

Varetes amunt que farem història!

L'objectiu és ambiciós a la vegada que màgic. Es tracta de concentrar la quantitat més gran de persones amb vareta el pròxim dissabte 5 d'octubre a les 17 h a la plaça Catalunya. Una cita que té tots els ingredients per als fans de la saga de Harry Potter i per a totes aquelles persones que els apeteixi formar part d'un rècord Guinness.

Per poder quantificar les varetes presents al 'vareta challenge' només cal inscriure's prèviament en alguna de les botigues que tenen els organitzadors a les Galeries Maldà o a través del seu web. Per aconseguir-ho s'haurà de superar la marca de 2.183 persones vareta en mà que es va aconseguir el 2013 a Zamora.

Si s'aconsegueix el rècord no només serà una bona excusa per reunir una considerable quantitat de fans de la saga de JK Rowling sinó que es demostrarà, una vegada més, que Barcelona és ciutat Potter amb cafeteries o escape rooms tematitzats. Que la força de la vareta pugui amb els demèntors!

NO TE LO PIERDAS: Witch Market vuelve a Barcelona en noviembre

Últimes notícies

    Publicitat