Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Escape rooms de Harry Potter a Barcelona

Escape rooms de Harry Potter a Barcelona

3 escape rooms per muggles experts a la saga, sobrats d'ingeni i amb ganes de fugir amb un encanteri

Prisioneros de Alkaban
© MiximumEscape Prisioneros de Alkaban
Advertising

Si existís una llista de ciutats fans de Harry Potter, Barcelona estaria en el seu TOP 10. L'existència d'esdeveniments d'èxit com el Witch Market, la possibilitat de prendre't un te entre escombres i escuts de Hogwarts en Pudding Barcelona o poder jugar en un dels millors equips de Quidditch del país, ens posiciona entre les ciutats més inspirades per la saga de JK Rowling. A tota aquesta oferta feta per gaudir els seguidors del mag també se'ls ha de sumar Escape Rooms que et recordaran al fantàstic món de Hogwarts o et permetran obrir portes a cop de vareta.

NO T'HO PERDIS: tota la Barcelona de Harry Potter en una sola pàgina.

Escape rooms a Barcelona

Prisioneros de Alkaban
© MiximumEscape
Què fer, Jocs i aficions

Prisioneros de Alkaban

icon-location-pin Dreta de l'Eixample

Entrar-hi significarà transformar-te en un carcerari que ha d'escapar de personatges fantàstics, explosions i proves que requeriran de molta destresa.

Academia de Magia
© Lostroom
Què fer, Jocs i aficions

Acadèmia de Màgia

icon-location-pin Barcelona

En el món màgic corren temps difícils: s'ha complicat la confrontació entre el bé i el mal. Els mags bons comencen a cedir, patint una derrota després d'una altra.

Advertising
Andana 9 3/4
© Simulacrevuit
Què fer, Jocs i aficions

Andana 9 3/4

icon-location-pin Barcelona

Immersiu gràcies a una decoració molt cuidada, el joc us planteja el repte d'aconseguir escapar del senyor de la foscor i d'aquesta manera tancar la porta entre el món màgic i el món real que coneixem.

Advertising