Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bombers
Foto: Shutterstock

Barcelona busca 60 noves bomberes i bombers

La convocatòria reserva el 25% de les places per a dones

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Sempre has volgut ser bomber/a? Ara és la teva oportunitat, perquè l'Ajuntament acaba de convocar 60 noves places de bomber/a del Servei de Protecció Civil, Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SPCPEIS).

En relació amb altres convocatòries precedents, la novetat rau ara amb la reserva, per primer cop, del 25% de les places per a dones, iniciativa amb la qual es vol contribuir a incrementar la presència femenina al cos.

En l'última convocatòria ja va desaparèixer l'altura mínima per a homes i dones, per la qual cosa qualsevol estatura és benvinguda. També s'han incorporat proves noves a la selecció per contrarestar competències tradicionalment masculines.

Si tot plegat us interessa i confieu a passar les proves físiques, romangueu atentes i atents al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya on ben aviat es publicaran les bases de la convocatòria.

NO T'HO PERDIS: Quan i com serà l'encesa dels llums de Nadal (horaris i altres novetats)

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat