Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pancarta a la manifestació de rebutja a l'assissant de Samuel Luiz, Stop homofobia
ShutterstockPancarta a la manifestació de rebutja a l'assissant de Samuel Luiz

Barcelona condemnarà la violència LGTBIfòbica amb una manifestació unitària el 22 de juliol

Més de 40 entitats del col·lectiu s'uneixen per primera vegada per convocar una concentració multitudinària

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Per primera vegada en 44 anys, totes les organitzacions que lluiten pels drets del col·lectiu LGTBI s’uneixen per convocar una manifestació en contra de la violència LGTBI-fòbica a la ciutat de Barcelona. Després d’una setmana marcada pel crim homòfob que ha acabat amb la vida d’en Samuel Luiz, un jove de 24 anys de la Corunya, l'acte vol denunciar els discursos d’odi i de l’extrema dreta que han anat en augment els darrers mesos. 

Serà una concentració (per complir amb la normativa de la Covid-19) que tindrà lloc el dijous 22 de juliol a les 19 h, al Passeig de Gràcia de Barcelona. L’objectiu és que sigui massiva i interpel·li a tota la població: “Molta gent pensa que aquesta lluita no els correspon, però ens afecta a tots”, ha recalcat Maria Giralt, directora de l’àrea social de Pride Barcelona.

Tot i que la Plataforma d’Entitats LGTBI de Catalunya i Pride Barcelona remarquen que l’assassinat de Samuel Luiz ha estat clau per tirar endavant la convocatòria, també alerten que ja fa temps que els discursos d’odi són cada vegada més presents en l’esfera pública. És per això que una manifestació d’aquestes característiques també és una oportunitat per defensar els drets humans i una societat democràtica.

NO T'HO PERDIS: Time Out rebutja la LGTBIfòbia i condemna l'assassinat de Samuel Luiz

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Orgull gai

    Últimes notícies

      Publicitat