Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Port cable car Barcelona
Photograph: Shutterstock

Barcelona conquista Google: s'alça al Top 10 de ciutats més buscades

Segons el mateix estudi, la ciutat també és una de les més populars dins el cercador

Liv Kelly
Enora Le Roux
Escrit per
Liv Kelly
Col·laborador
Enora Le Roux
Publicitat

No és cap sorpresa que Barcelona és una de les ciutats més atraients pel turisme en l'àmbit europeu. Només cal que passegem per la Rambla o fem un tomb davant la Sagrada Família per a confirmar-ho. 

El cas és que la gent no sembla ser gaire creativa a l'hora de buscar un destí on passar les vacances (nosaltres us en proposem uns quants) i acabem tots als llocs més populars. I, per sort o per desgràcia, la nostra ciutat n’és un d’ells. I com ho sabem? Perquè l’empresa de consignes d’equipatge Bounce ha elaborat un rànquing de les ciutats europees que han experimentat un gran augment de popularitat en les cerques de Google en els darrers tres mesos del 2023 (comparant-los amb els darrers tres del 2022). I Barcelona se situa en la sisena posició, amb un increment del 17,1% entre els dos períodes comparats. Però això no és tot, perquè el mateix estudi ha revelat que la nostra ciutat és una de les ciutats més populars dins el cercador de Google (per sota d’Amsterdam, París i Budapest). 

Si us pregunteu quines són les ciutats amb més augment de fama que ens han superat aquí teniu la llista, amb el seu respectiu increment de popularitat:

  1. Cracòvia; 310,3%.
  2. Sevilla; 58,7%.
  3. Dublín; 38,1%.
  4. Viena; 24,8%.
  5. Praga; 19,7%.
  6. Barcelona; 17,1%.
  7. Copenhaguen; 14,7%.
  8. Milà; 13,7.
  9. Lisboa; 13,6&.
  10. Budapest; 12,4%. 

I si voleu descobrir les altres dades que l’estudi de Bounce ha revelat, podeu fer-ho a través del seu web

NO T'HO PERDIS: Les 14 destinacions més infravalorades d'Europa

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat