Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time Out Index 2019
FOTO: Time Out

Barcelona, una de les ciutats més divertides del món? Tu decideixes!

Per Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Per què ens agrada viure a Barcelona? Què penseu que hi atrau tants turistes? És l'oferta gastronòmica? La cultural? Que es fàcil fer amics o que es pot sortir cada dia de la setmana?

A través del Time Out Index, l'any passat vam preguntar a 34.000 persones d'arreu el món sobre la vida a les ciutats on resideixen. Barcelona va obtenir la posició 17 com una de les ciutats més divertides del món. No està gens malament, però és realment aquesta la posició que es mereix? Estimem realment els barcelonins la nostra ciutat? És hora de demostrar tot l'amor que sentim per Barcelona!

Aquest 2020 volem saber si seguim tenint la mateixa marxa. Sortim més? Menys? Hi ha bons concerts i festivals al llarg de la temporada? Aconseguirem pujar de posició en el llistat de les millors ciutats per viure del món i conquerir el top 10?

Per trobar les respostes a tot això i molt més necessitem la vostra ajuda! Voteu en el Time Out Index 2020 –una enquesta molt ràpida i anònima, només us portarà uns minuts completar-la– i podreu fer de Barcelona la ciutat més envejada del món!

A més, el resultat de l'enquesta us dirà quin és el vostre destí ideal per viure o visitar aquest 2020, un resultat basat en les vostres respostes. Voleu descobrir-ho?


Comencem!

Últimes notícies

    Publicitat