Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El 47 pel·lícula
Foto: @AdriaAlsina

Barcelona es converteix (altre cop) en un plató de gravació per la nova pel·lícula de Marcel Barrena

Plaça Catalunya ha retrocedit als anys setanta amb autobusos, motos i taxis de l'època pel llargmetratge 'El 47'

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

No és el primer cop que Barcelona es converteix en un plató de rodatge. L'exemple més recent és el de la pel·lícula Bird Box Barcelona, protagonitzada per Mario Casas, que es va estrenar a Netflix el passat 14 juliol. En aquesta ocasió, ha estat Plaça Catalunya la que ha acollit el rodatge de la nova pel·lícula del director Marcel Barrena, guanyador d'un Premi Gaudí per 'Cuatro estaciones'. Aquest nou llargmetratge es titula 'El 47', una història que es desenvolupa als anys setanta i explica la història d'un conductor d'autobús que va reivindicar el transport públic de Torre Baró segrestant un comboi.

Plaça Catalunya ha retrocedit durant unes hores a aquesta època amb un autobús de 1978, així com amb cotxes i taxis del mateix any. A part dels automòbils, el director també ha tingut cura dels detalls de l'espai, decorant-lo amb publicitat de l'època i una marquesina d'autobusos; un escenari que ha cridat l'atenció tant dels locals com dels turistes.

El film és protagonitzat per Eduard Fernández, que ha estat un dels que ha rodat una escena d'acció al centre de la ciutat. A més, a la pel·lícula també hi sortiran cares tan conegudes com les de Carlos Cuevas o David Verdaguer. El rodatge encara s'allargarà gairebé dos mesos, on Barcelona es convertirà en l'escenari de tot el llargmetratge.

NO T'HO PERDIS: Les 29 pel·lícules més esperades del 2023

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat