Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cervesa
Foto: Shutterstock

Barcelona es convertirà en la capital mundial de la cervesa artesana (durant només tres dies)

La 12a edició del Barcelona Beer Festival s'agermanarà amb el festival cerveser nord-americà Barrell & Flow Fest

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona es tornarà a convertir en la capital mundial de la cervesa artesana durant tres dies: del 22 al 24 de març, la Fira de Barcelona de Montjuïc acollirà la dotzena edició del Barcelona Beer Festival. A diferència de 2022, aquest any se celebrarà al pavelló Hall2, un espai més central, més diàfan i més gran, que no només visitaran empreses cerveseres artesanes catalanes: també en vindran de la resta de l'Estat i de països com Xile, Polònia i el Canadà, entre d'altres.

Barcelona Beer Festival
Foto: Barcelona Beer Festival

Com a novetat d'aquesta edició, el Barcelona Beer Festival s'agermanarà amb el Barrel & Flow Fest, un festival de Pittsburgh que USA Today va escollir l'any 2022 com el tercer millor festival cerveser dels Estats Units. L'esdeveniment estatunidenc visitarà Barcelona per presentar el seu projecte i oferir una selecció de les seves cerveses.

Barcelona Beer Festival
Foto: Barcelona Beer FestivalBarcelona Beer Festival

En el festival, hi trobareu cerveses de tota mena: innovadores, transgressores, ecològiques, les més exitoses, les més noves i moltes més. Totes elles se serviran a la barra de seixanta aixetes en línia, que s'ha convertit en una icona del festival. A més, aquest any també tornarà a comptar amb una zona de restauració amb professionals reconeguts que treballen amb productes de quilòmetre zero.

L'única convenció cervesera de l'Estat

A més, des de fa quatre anys, l'esdeveniment també acull l'InnBrew, l'única convenció cervesera de l'Estat per a productors i altres professionals del sector. En aquesta secció, tots els participants podran fer formacions, descobrir tendències i apostar per la cervesa artesana de qualitat als seus establiments.

 

Entrades

Les entrades, a partir de 5 euros, ja estan disponibles a la pàgina web oficial de l'esdeveniment. També hi ha altres opcions, com l'entrada per als tres dies (40 €), i la professional, (45 €).

NO T'HO PERDIS: Obre a Barcelona l'única botiga física de Catalunya que ven només begudes sense alcohol

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat