Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona és la millor ciutat del món segons 'The Telegraph'

La capital catalana lidera el rànquing de viatges per la seva gastronomia, cultura i el seu caràcter obert i inclusiu

Escrit per
Ainhoa Echeverría
Publicitat

Barcelona és la millor ciutat del món i si alguns no n'esteu del tot segurs, el diari anglès 'The Telegraph' ha explicat el perquè. Segons un estudi entre experts del sector viatges i una enquesta dels lectors, la capital catalana lidera el rànquing de viatges entre totes les ciutats del món. Barcelona ha aconseguit 588 dels 810 punts possibles, sobrepassant a Sydney per 32 punts de diferència. 

El mitjà britànic destaca la gastronomia, la cultura, les activitats a l’aire lliure i el transport de la ciutat comtal, com a elements cabdals per a ser la millor ciutat a visitar. També fa referència als seus 9 llocs de patrimoni de la humanitat, com són el Parc Güell, el Palau de la Música Catalana o la Pedrera, entre altres.

A més, l'estudi també té en compte els 19 restaurants de la ciutat amb estrella Michelin, l’oferta museística, el barri jueu del segle XII, els 39 hotels de cinc estrelles i, evidentment, les hores de sol de Barcelona.

Però a més, cal destacar que un altre aspecte que valora l’estudi és el caràcter obert i inclusiu de la ciutat, així com el seu baix índex d’homicidis. Un dels pocs factors negatius que apareixen a l'estudi és l’alta densitat de la població, que és de 16.000 persones per quilòmetre quadrat i, per tant, li ha restat punts a la capital catalana. 

Barcelona, més enllà de liderar el rànquing de viatges, és l’única ciutat espanyola en el top 10, ja que Sevilla i Madrid ocupen el 13è i el 16è lloc, respectivament. El Top 10 és el següent:

  1. Barcelona
  2. Sydney
  3. Ciutat del Cap
  4. Lisboa
  5. Venècia
  6. Los Angeles
  7. Dubai
  8. Londres
  9. Vancouver
  10. Florència 

NO T'HO PERDIS: Els 50 llocs imprescindibles de Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat