Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sala Apolo
Foto: Sala ApoloSala Apolo

Barcelona és la segona ciutat més festera de l'Estat durant l'estiu

Sis discoteques barcelonines estan nominades a la llista dels 100 millors locals nocturns del món

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

A més d'anar a la platja, descansar i aprofitar per descobrir nous racons, Barcelona és coneguda per la seva oferta de festa i oci nocturn. A més de la llista tan variada de festivals als quals podeu assistir durant tot l'estiu, els millors llocs per sortir de festa de Barcelona continuen sent un dels atractius tant pels locals com pels turistes. Malgrat la bona fama de l'oci nocturn de la ciutat entre els visitants, molts veïns i veïnes duen queixant-se pel soroll des de fa molts mesos, com és el cas del Triangle Golf, que al·leguen que l'incivisme no els deixa dormir. Tot i el pols entre els veïns i l'Ajuntament, Barcelona gaudeix de bona salut si ens referim a la demanda de zones per sortir.

En l'Estudi sobre la Situació i l'Evolució del Sector de l'Oci el 2023, s'ha posat de manifest la bona situació de la festa nocturna a la ciutat, on Barcelona s'ha endut la medalla de plata en el rànquing de les millors ciutats de l'Estat per sortir de festa a l'estiu. L'or se l'ha endut, un altre cop, Eivissa, que compta amb la xifra més alta de turisme de festa, amb locals de fama internacional com Ushuaia Pacha Ibiza.

Barcelona té sis de les discoteques nominades als 100 millors locals nocturns del món, aquests són Bling Bling, Sala Apolo, Sutton, OpiumShoko Pacha Barcelona. Gràcies a aquests i a altres com Razzmatazz, l'informe ha revelat que els clients es gasten un 20% més per nit que el 2022, passant de 15 euros l'any passat a 18,5 euros aquest 2023. A més, tot i que el turisme juga un paper principal en aquest augment, el turisme internacional només representa el 12,92% dels clients, mentre que els locals són el 46,26% i el 24,48% venen de la mateixa província. 

NO T'HO PERDIS: Les millors discos i clubs de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat