Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Razzmatazz

Les millors discos i clubs de Barcelona

Quins són els temples de moda de la nit de la ciutat? Repassem els millors locals i la seva fauna.

Juanjo Villalba
Escrit per
Juanjo Villalba
Col·laborador
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Hem posat el termòmetre als locals nocturns de Barcelona per descobrir els deu clubs més calents, els que combinen la millor música i l'ambient més animat per enviar-nos al llit tard, feliços i exhaustos.

Discos i clubs

 • Música
 • Sants - Montjuïc

Per si encara no te n’has assabentat, Sants és un barri a l’alça en termes festers i d’això en té molta culpa la Sala Taro, hereva de la mítica Koitton, i on, amb el permís de Meteoro, es munten algunes de les punxades i dels concerts més interessants i transgressors de la ciutat. El seu lema –“No oblidis tornar a casa”– és garantia d’una programació que és un fresc força realista del panorama musical barceloní: des de l’electrònica més experimental, fins al punk més femi, l’indie de tota la vida i els sons llatins.

 • Música
 • Espais musicals
 • Sant Martí

A la programació de la sala VOL es nota que als comandaments hi ha la gent de la cooperativa L’Afluent, que impulsa propostes musicals fora del circuit més comercial. Entre els gèneres habituals hi podem trobar el punk, l’indie i la música urbana amb missatge, tot amb un esperit molt DIY, així com xerrades i presentacions. És una sala amb molta vida pròpia, però a partir de certa hora també és un destí de referència per a la gent que surt d’algun dels concerts del Razz, que és només a un parell de minuts.

Publicitat
 • Gai i lèsbic

El Candy és un espai obert poc abans de la pandèmia i que resulta difícil de catalogar. En principi, és un bar, però també una discoteca, tot i que també tens la possibilitat de menjar-hi alguna cosa i els còctels són increïbles! Però és que a poc a poc s’ha anat convertint en molt més que tot això. Després d’uns caps de setmana molt intensos, entre setmana es converteix en un autèntic hub cultural pel que fa al moviment queer: nits de drag kings, recitals de poesia, xerrades, debats i performances, per només esmentar unes poques propostes.

 • Clubs

Molts diuen que la sala Laut és el més semblant que tenim a Barcelona a un club de Berlín i no van desencaminats. Situada a escassos metres de l’Apolo, en pocs anys ha aconseguit establir-se, amb una personalitat inimitable, com un temple fosc, divertit i amb una acústica cuidadíssima (presumeix del seu equip de so de L-Acoustics), per als amants de la música electrònica. En els darrers temps, també ha començat a programar concerts de música, en general, molt ballable.

Publicitat
 • Música
 • Espais musicals

Situat en un tranquil carrer del Raval, en el mateix lloc on abans hi havia Les Enfants (a seques), és la proposta més jove d’aquesta llista, ja que tot just es va inaugurar el mes d’abril passat. El club destaca per un ambient íntim, fosc i de tons vermells, i per la seva qualitat de so excepcional. Amb una proposta sibarita i amant del vinil, aspira a convertir-se en una nova parada obligatòria per als fans de l’electrònica competint amb el seu veí, el Moog. Obren a les 12 de la nit i et fan ballar fins a les 6 de  la matinada.

 • Art

El Pumarejo és EL LOCAL de tota la moguda artística que ja fa un temps que es gesta a l’Hospitalet i que va néixer gràcies a uns lloguers lleugerament més assequibles que a Barcelona. Ubicat a la seu d’una antiga església evangèlica, entre naus industrials, es defineixen a si mateixos com a refugi cultural multidisciplinari on es promou el descobriment de l’art en totes les seves facetes. Entre elles, la música, i amb aquest objectiu obren la sala a artistes que no tenen cabuda en espais més comercials.

Publicitat
Freedonia
 • Música
 • Espais musicals
 • El Raval

És una associació cultural sense ànim de lucre que té com a propòsit oferir música de qualitat sense els lligams de la indústria. L’espai té dues sales: un bar i una sala interior que habitualment programen música diferent. Els escenaris sempre ofereixen sorpreses i estan oberts tant per a l’últim DJ local com per a una fosca banda internacional dels 80 a la seva gira de comiat. A més, programa regularment sessions de cinema, poesia i performance experimental, així com un mercat de roba i objectes de segona mà.

Apolo, Razzmatazz i Moog

I no per vells coneguts, no podien faltar en aquesta llista tres locals que representen la Santíssima Trinitat de la vida nocturna barcelonina. Què hem de dir de l’Apolo i del Razzmatazz, que des de fa molts anys s’han esforçat per renovar les seves propostes i obrir-se als creadors locals?  I el Moog, que ja ha viscut més de 25 anys d’història, continua sent el club de música electrònica de referència de la ciutat, obrint els 365 dies de l’any.

Altres clubs on anar a ballar

Marula Café
 • Clubs
 • El Gòtic

Garage, afrobeat, jazz, funk, soul, disco, bogaloo i allò que el déu Groove disposi. El Marula Café és tan autèntic que fa mal. No hi ha cap altre club a Barcelona que jugui amb la música old school com aquest elegant espai ubicat als budells més pestilents del Gòtic.

 • Clubs

Wolf Barcelona és l’espai ideal per organitzar festes del vostre estil, amb gent del vostre estil. Un espai proper i honest on el personal professional treballa perquè tothom pugui sentir-se còmode i gaudir de la nit amb amics. 

Publicitat
 • Música
 • Espais musicals
 • Ciutat Vella

Concerts de rock amb bandes més 'underground' que el metro. Sessions canalles de guitarres desbocades amb els millors DJ de la ciutat cada dia de la setmana. Sidecar és mala herba que mai no mor, el millor recurs d’una nit 'tonta' que acaba en festa.

 • Clubs
 • El Gòtic

Sembla que al pot petit hi ha la bona confitura. Tot i que no hi caben més de vuitanta persones, no es tallen a l’hora de programar alguns dels millors noms de l’electrònica nacional i internacional.Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat