Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Patinar sobre gel
Foto: Shutterstock

Barcelona es queda, un Nadal més, sense pista de patinatge sobre gel

El primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, ha dit que només es faran activitats relacionades amb la cultura i l'art

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

A poc a poc es van donant a conèixer dades de com viurem les festes de Nadal 2021 a Barcelona. Durant la presentació dels nous dissenys dels llums de Nadal, Jaume Collboni va ser preguntat sobre la possibilitat de tornar a instal·lar una pista de patinatge sobre gel a la plaça Catalunya, com s'havia fet altres anys per alegria dels comerciants i de les famílies, i la resposta va ser que no: "No tenim prevista cap actuació que no tingui a veure amb la cultura i l’art".

Aquesta decisió segueix amb la línia d'actuació del consistori dels últims anys, amb la plaça Catalunya com a epicentre de la festa i on es van programar durant tot el dia activitats com concerts, teatre, cinema, dansa i tallers de ciència per a tots els públics. Una línia que "aporta valor a la proposta de Barcelona per Nadal", segons Collboni.

Així doncs, la ciutat es queda, un cop més, sense aquesta atracció que prometia ser un dels imprescindibles de les festes nadalenques.

NO T'HO PERDIS: Així seran els nous llums de Nadal 2021 a Barcelona.

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat