Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ciutat del Cap
Foto: ShutterstockCiutat del Cap

Barcelona és una de les 10 ciutats més assequibles per als expats

Un nou estudi estima el cost de vida a 184 països i 43 ciutats grans

Liv Kelly
Enora Le Roux
Escrit per
Liv Kelly
Traduït per
Enora Le Roux
Publicitat

Les persones que es traslladen a l’estranger tenen en compte la seguretat o l'enrenou d'una ciutat, però busquen, normalment, un estil de vida més assequible. En aquest sentit, el cost de vida és l’indicador més important, i l'empresa de serveis fiscals per a expatriats Greenback ha analitzat dades de Trading Economics i Expatistan per estimar el cost de vida a 184 països i 43 ciutats principals. A més del cost de la vida individual, també han incorporat el cost d'una família de quatre persones.

Ciutat del Cap, l’enlluernadora localitat de Sud-àfrica, és la ciutat més assequible del món per als expatriats. El cost de vida mensual mitjà aquí és d'uns 1.447 $ (1.333 €) per a una persona i 2.694 $  (2.482 €) per a una família.

En segon lloc, es troba Denpasar, la capital provincial de Bali. En realitat, aquesta és la destinació més barata per a una família, amb un cost de vida mensual d'uns 2.678 $ (2.468 €) i 1.516 $ (1.397 €) per a un individu.

Barcelona sorprenentment es troba en el Top 10 del llistat. Amb un cost de vida mensual, per a un individu, de 2.230 $ (2.062 €) i de 4.119 $ (3.800 €) per una família, la ciutat està en novena posició. 

A banda, l'estudi també ha donat una visió dels llocs menys assequibles per als expatriats, amb San Francisco, Singapur i Londres entre els tres primers llocs. Si voleu llegir sobre l'estudi de Greenback amb més detall, podeu fer-ho al seu lloc web.

Aquestes són les ciutats amb el cost de vida més baix pels expatriats, segons Greenback

  1. Ciutat del Cap, Sud-àfrica
  2. Denpasar, Indonèsia
  3. Atenes, Grècia
  4. Ciutat de Mèxic, Mèxic
  5. Bangkok, Tailàndia
  6. Glasgow, Regne Unit
  7. Istanbul, Turquia
  8. Lisboa, Portugal
  9. Barcelona, Espanya
  10. Birmingham, Regne Unit

NO T'HO PERDIS: Les ciutats d'Europa més barates per fer una escapada d'hivern

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat