Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Passeig de Lluís Companys (Barcelona)
HEMAV

Barcelona és una de les ciutats de l'Estat que concentra més habitatges de luxe

La ciutat reuneix un 11,2% del total de les residències d'aquest tipus a Espanya

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El turisme de luxe és un dels que ha augmentat després de la pandèmia. Barcelona és una de les ciutats preferides pel turisme de compres de luxe, un sector que ha pujat un 10% respecte a l'any anterior. A més, el sector immobiliari d'alta gamma també té una gran rellevància a la ciutat, la qual concentra un 11,2% dels habitatges d'aquest tipus a Espanya. Amb aquest percentatge Barcelona és de les quatre ciutats de l'Estat amb més habitatges de luxe, amb més de 400 residències.

Segons les dades publicades per portal immobiliari Idealista, Balears encapçala en rànquing de les províncies amb més residències d'alta gamma, amb un 23,8% del total d'Espanya. Malgrat que a cada província de l'Estat Espanyol hi ha almenys un habitatge d'aquest tipus, el 70% d'aquests es concentren a Balears, Madrid, Màlaga i Barcelona. Per l'altra banda, les províncies menys luxoses, des del punt de vista immobiliari, són Palència, Sòria i Zamora, amb només un immoble de luxe.

A més, dins del mateix món d'habitatges de luxe, existeix un nivell encara més alt que engloba les residències d'ultraluxe, que són totes aquelles que superen els tres milions d'euros. A principis d'agost, hi havia anunciades 8.328 propietats de luxe, de les quals 3.023 estan situades a Màlaga, 2.874 a Balears, 761 a Madrid i 461 a Barcelona, el que representa el 5,5% del total.

NO T'HO PERDIS: Reobre un emblemàtic hotel de luxe a Barcelona (amb un nom menys monàrquic)

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat