Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ciutat de Barcelona
Foto: Shutterstock

Barcelona és una de les deu millors ciutats del món per teletreballar

També ha estat escollida la segona millor d'Espanya, només per darrere de Màlaga

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Quan va arribar la pandèmia, milers de persones es van veure obligades a continuar treballant des de casa. Tot i que després d'aquesta es va anar a poc a poc tornant a la normalitat laboral, el teletreball va arribar per no anar-se'n, convertint-se actualment en una activitat cada cop més comuna. Després de la Covid-19, moltes empreses es van adonar dels beneficis que els hi suposava tenir els treballadors treballant de casa, així que moltes van mantenir aquest model laboral. Barcelona no només és una de les millors ciutats d'Europa per crear una 'startup', sinó que ara també és una de les millors del món per teletreballar.

L'augment de persones que teletreballen ha comportat d'altres com el naixement de 'co-workings', uns espais que proporcionen opcions flexibles per aquells que teletreballen, però no ho volen fer des de casa. Per aquesta raó, Savills Plc, la plataforma experta en el sector immobiliari ha elaborat una llista amb les millors vint ciutats del món per teletreballar. Tenint en compte les infraestructures, les condicions de vida i altres factors diferents, Barcelona ha estat escollida com la segona millor ciutat d'Espanya i la setena en el rànquing mundial per fer treball remot. La qualitat de vida, la gastronomia i la sòlida infraestructura de comunicacions han estat els factors decisius per situar la ciutat com una de les millors del món per teletreballar.



En el rànquing mundial, però, Barcelona només ha quedat per darrere d'una ciutat espanyola. Màlaga s'ha endut la medalla de plata, sent la segona millor ciutat del món per teletreballar gràcies als espais dedicats a aquest mètode, així com al seu clima i gastronomia. La primera posició l'ha ocupat Dubai, la qual, a més de les seves infraestructures, és la ciutat que millor remunera econòmicament els treballadors que fan la seva feina des de casa. Barcelona, doncs, se situa en la setena posició del rànquing, convertint-se en un dels millors llocs del món per quedar-se a teletreballar.

NO T'HO PERDIS: Coworking a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat