Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Autocine a Barcelona
©flickrAutocine a Barcelona

Barcelona estrenarà l'únic autocine de Catalunya

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Tot torna, diuen els grans. Tornen els àpats ancestrals, les barbes, cosir a mà, els pantalons de pota d'elefant i també l'autocine. Vivim en l'era de la nostàlgia, de mirar enrere, preguntar als nostres avis i portar-ho a l'actualitat. Serà que el present conquistat per les pantalles tàctils i les cites per Tinder ens avorreix?

Crispetes, ràdio i vigila amb el canvi de marxes

L'autocine, una de les grans expressions de la cultura ianqui, sembla que torna a ressuscitar en ple segle XXI i Barcelona no podia quedar enrere. Sonen campanes i sembla que entre hivern del 2019 i primavera del 2020 la ciutat estrenarà l'únic autocine de Catalunya. Amb una capacitat per a 200 cotxes i en un terreny de 25.000 m², la ubicació del qual encara està en cerca i captura. De moment s'estan estudiant dues possibles opcions: la zona del Fòrum o la de Bellvitge, a l'Hospitalet.

Drive In Barcelona, ​​empresa que impulsa el projecte, en declaracions al diari 'Ara' ha assegurat que busquen "el millor espai i de fàcil accés per a tothom". A més, confien en "poder obrir tots els dies de l'any i durant l'hivern fer més d'una sessió diària".

Autocine
©flickr

10 euros i 'food trucks'

El preu d'entrada serà de 10 euros per cotxe. Un cop dins es podrà triar si es prefereix escoltar la pel·lícula doblada o en versió original a través de la mateixa ràdio del vehicle. A més es preveu un servei de 'food trucks' dins del recinte i, fins i tot, demanar que t'ho portin al cotxe a través d'una aplicació. L'oferta gastronòmica, a més, serà tematitzada d'acord amb la pel·lícula que es projecti. Que estrena Cuarón, 'fajitas' per a tots; que estrena Almódovar, que es preparin els 'food trucks' especialitzats en gaspatxo. S'espera projectar pel·lícules d'estrena i també grans clàssics.

Espanya, territori d'autocines

Encara que sigui una invenció dels estatunidencs i aparèixer en centenars de pel·lis de Hollywood, l'autocine no ha estat un fenomen a Catalunya. El primer i únic cas que es va conèixer va ser fa 36 anys al Prat de Llobregat.

Actualment Espanya compta amb 7 espais de l'estil: Gijón, Madrid o Getxo són alguns exemples d'èxit. En menys d'un any veurem si el primer autocine del segle XXI a Catalunya té bona acollida i es transforma en tot un fenomen com el cinema a la fresca d'estiu o les Gandules del CCCB.

NO T'HO PERDIS: Tot el cinema a l'aire lliure de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat