Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona inaugura el seu parc d'activitats 'indoor' més gran

Aquest divendres 25 de febrer obrirà aquest espai immens amb llits elàstics, trampolins, piscines d'escuma i matalassos d'aire

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Arriba a Barcelona el parc d'activitats 'indoor' més gran de tota la ciutat. El divendres 25 de febrer s'inaugurarà aquest recinte anomenat Jump Yard, que consta de 3.500 metres quadrats amb diferents instal·lacions pensades per jugar, divertir-se i passar-ho bé. Si sempre has volgut saber què se sent en volar, fer salt de trampolí o caminar per la paret, aquest lloc està fet per a tu.

Jump Yard Barcelona
JumpYardJump Yard Barcelona

Les activitats d'interior que ofereix Jump Yard estan pensades per connectar amb el vostre nen interior a través de la diversió i l'adrenalina. Per aquest motiu, l'espai té instal·lacions com l''Sky Rider' una muntanya russa individual que us permet recórrer tot el recinte des del sostre, o les 'High Ropes' una ruta d'altitud per tot el parc interior. 

JumpYard
JumpYardJumpYard

Al centre del recinte hi ha el 'Main Court', l'escenari principal del parc que té més de 50 trampolins interconnectats, zones de salt, una 'fast track' i diversos obstacles, amb els quals podràs entrenar els teus salts i, si així ho desitges, passar a zones més difícils com la 'Jump Tower', una torre de 2 metres d'alçada des d'on podràs saltar i aterrar sobre un matalàs d'aire, o el 'Super Tramp', un trampolí d'alt rendiment que té un rebot molt més alt que els trampolins normals. 

Jump Yard Barcelona
JumpYardJump Yard Barcelona

També hi trobaràs construccions similars a un rocòdrom per escalar, una arena per lluitar sense por de fer-te mal i el 'Foam Pit', on podràs desafiar el teu equilibri en un cilindre giratori i caure en un fossat d'escuma. A més, Jump Yard ofereix l'experiència de ser un personatge dins un videojoc gràcies a la 'ValoTV', un llit elàstic amb càmeres que registren els teus moviments i els reprodueixen a la televisió. 

Jump Yard es troba al número 4 del carrer Sant Ferran a Cornellà de Llobregat, a prop de Barcelona. El parc vol ser un espai segur on poder anar amb tota la família, però també amb amics o companys de feina per buscar activitats de desconnexió, desfogament i diversió. Així mateix, aquest parc 'indoor' oferirà també la possibilitat de fer festes i esdeveniments.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona aquesta setmana

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat