Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona invertirà dos milions d'euros en espais per a gossos

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

L'Ajuntament de Barcelona segueix amb l'objectiu de fer que els gossos i els veïns i veïnes de Barcelona convisquin de la millor manera possible. Primer va ser la platja per a gossos, que aquest any tornarà a la platja de Llevant, i ara hem sabut que durant el primer trimestre d'aquest any el consistori crearà grans espais per a gossos a la ciutat.

Seran zones restringides de 700 metres quadrats (o més) on els quissos podran córrer sense corretja, gaudint de la vegetació que s'instal·larà, i jugant amb mobiliari adaptat per al joc caní.



La inversió total serà d'1.930.000 euros, i aquests primers dies de l'any s'han començat les obres de creació de cinc espais nous de la ciutat, i també s'estan ampliant i millorant dos més. Per exemple, s'està treballant en una nova zona al barri de Sant Martí, de 2.500 metres quadrats, que serà la més gran de totes.

Aquí teniu un llistat de les zones per a gossos que es faran, i les que s'ampliaran i milloraran.

  • Ciutat Vella: Creació d'un nou espai al parc de la Barceloneta, al passeig Marítim número 15. 700 metres quadrats. Les obres acaben al març.
  • Horta-Guinardó: Creació d'un nou espai al carrer de Coll i Alentorn (entre Saturnino Calleja i Juan Valera). 700 metres quadrats. Les obres acaben al març.
  • Sarrià – Sant Gervasi: Creació d'un nou espai als jardins de Piscines i Esports, al xamfrà dels carrers de Ganduxer i Bori i Fontestà, de 1.300 metres quadrats. Les obres acaben al març.
  • Les Corts: Creació d'un nou espai als jardins de Bacardí, a la travessera de les Corts, 122, de 700 metres quadrats. Les obres acaben al gener.
  • Sant Andreu: Creació d'un nou espai al carrer de la Ciutat d’Asunción, a la cantonada dels carrers de Ferran Junoy i de Tucumán, de 700 metres quadrats. Les obres acaben al gener.
  • L’Eixample: S'ampliarà i millorarà l’espai de l’avinguda Mistral (entre el carrer de Vilamarí i l’avinguda del Paral·lel) 400 metres quadrats. Les obres acaben al gener.
  • L’Eixample: S'ampliarà i millorarà l’espai de la plaça de Letamendi. 700 metres quadrats. Les obres acaben al març.

Últimes notícies

    Publicitat