Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona ja té la primera botiga de 'Bola de Drac' de l'Estat

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Si haguessis reunit les 7 boles de drac i se t'aparegués el drac Shenron per complir un desig, sabem que li hagueres demanat una botiga amb tots els productes de 'Bola de Drac' i, si pot ser, a prop de casa. L'hem trobat i no ens ha fet falta ni les boles ni engegar cap kame hame a Satanàs Cor Petit, tansols acostar-nos a les Galeries Maldà (Portaferrissa, 22) i trobar la Kame Hame Shop, la primera botiga d'Espanya dedicada exclusivament al fantàstic món de 'Bola de Drac'.

 

Kame Hame Shop, Bola de Drac
Kame Hame Shop

Més de 400 productes relacionats amb la sèrie i que van des de figures de tots els personatges, pòsters o xocolatines del Senyor Satan, fins a poder adquirir les 7 boles de Drac o llibres il·lustrats. Amb metro, cotxe o el núvol Kinton, des d'aquesta setmana t'esperen 60 metres quadrats 100% Akira Toriyama plens de marxandatge que van des de l'època de 'Bola de Drac' fins a 'Bola de Drac Kai'.

Xocolatines del Senyor Satan

Aquest nou temple dedicat al món de San Goku, Follet Tortuga i companyia, se suma al que s'està transformant en el carrer amb més botigues de productes de sèries i pel·lícules de tot l'Estat. Sembla que amb l'arribada d'aquests locals temàtics, les Galeries Maldà i la distribuïdora catalana de joguines, 'Reino de Juguetes', han trobat una fórmula per reobrir molts dels locals que es trobaven buits com el Carreró de Muggles i Thronestore.

Últimes notícies

    Publicitat