Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona prohibirà la ciculació de bicitaxis en cinc zones de la ciutat

Serà a la Sagrada Família, al Quadrat d’Or de l’Eixample, al Paral·lel i als entorns del Park Güell i del Camp Nou

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Durant sis mesos, els 'bicitaxis' –també coneguts com a 'rickshaws' o 'trixis'– no podran circular per l'entorn de la Sagrada Família, el Quadrat d’Or de l’Eixample (entre el carrer Aribau i Passeig de Sant Joan) a l’avinguda Paral·lel i als entorns del Park Güell i del Camp Nou. L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat inicialment un decret que prohibirà la circulació dels cicles de més de dues rodes (tipus C1) que facin una activitat d’explotació econòmica en aquestes zones, durant un període de sis mesos. Podeu veure en vermell les zones de restricció.  

Zones de restricció de bicitaxis
Foto: Ajuntament de BarcelonaZones de restricció de bicitaxis

Aquesta mesura serà vigent durant els mesos de més activitat turística, quan es donen majors circumstàncies d’ocupació i ús de l’espai públic. Aquesta nova restricció circulatòria s’afegeix la limitació d’aquest tipus de vehicle a determinats itineraris de Ciutat Vella i Sant Martí. L’objectiu de la mesura és alleugerir l’ocupació de l’espai públic i les molèsties que causen la ciutadania. 

La regidora de Mobilitat, Laia Bonet, ha assegurat que “els bicitaxis no responen al model de mobilitat ni al model turístic que volem per la ciutat: generen molèsties de circulació, problemes de seguretat i fan competència deslleial al taxi”, i ha demanat que "la Generalitat faci la seva feina i prohibeixi aquesta activitat”. 

NO T'HO PERDIS: Qui es pot beneficiar dels abonaments gratuïts de Renfe a Barcelona?

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat