Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La casa de papel
Foto: Netflix

Barcelona, protagonista del nou format de 'La Casa de Papel'

La nostra ciutat s'incorpora a l'univers de la famosa sèrie en la seva nova entrega en format digital

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

L'èxit que està tenint a Netflix la sèrie 'Berlín' –preqüela i 'spin off' de la famosa 'La casa de papel'– demostra que el públic no s'ha cansat encara d'aquest univers, versió moderníssima del gènere de lladres i serenos. Ara, per fi, Barcelona s'incorpora a aquest mundo de ficció, encara que sigui una mica per la porta de darrere.

La nostra ciutat apareix en un videojoc que ha presentat Boss Fight Studio en col·laboració amb Netflix. L'acció situa als jugadors en una història ambientada entre els esdeveniments de 'Berlín' i el famosíssim atracament de la Fabrica Nacional de Moneda y Timbre de la primera temporada de la sèrie original.

Videojoc de 'La casa de papel'
Foto: Netflix

La trama ens parla d'una subhasta d'art al fictici Museu La Perla de Barcelona, on la banda de lladres es prepara per donar un cop. El nou personatge protagonista és un hacker que vol recuperar les obres d'art que van ser robades a seva família.

El videojoc, que porta el títol de 'La Casa de Papel: La Opción', vol proposar una experiència immersiva on el jugador és el protagonista i podrà interactuar amb personatges com Denver o Tòquio, en un intent de captar l'essència de la sèrie.

Per poder jugar el videojoc haurem d'accedir a l'aplicació mòbil de Netflix, que tanca l'any amb gairebé 90 títols disponibles, entre ells 'La Casa de Papel: La Opción' en què la saga passa per fi per Barcelona.

NO T'HO PERDIS: Entrevista a Pedro Alonso: "Antes de 'La Casa de Papel' sentí que se me había pasado el tren, estaba arruinado"

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat