Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Casavella
Foto: Shutterstock / Time Out

Barcelona recorda l'escriptor Casavella amb concerts, debats, monòlegs i itineraris

La jornada de literatura i música dedicada a l'autor d''El día del watusi' serà el 15 d'octubre als Castell de Montjuïc

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Bolaño, García Márquez, Sagarra, Rodoreda, Marsé, escriptors que han deixat una gran empremta a Barcelona, un llistat que, sens dubte, s'eixampla amb Francisco Casavella, autor del memorable 'El dia del Watusi', novel·la de culte.

La ciutat de Barcelona planteja ara un homenatge a l'escriptor el diumenge 15 d'octubre mitjançant concerts, debats, monòlegs i itineraris. Serà el dia que l'autor hauria fet els 60 anys de no haver mort prematurament en 2008.

Les activitats les organitza l'Institut de Cultura de Barcelona, Biblioteques de Barcelona i el Castell de Montjuïc, un programa comissariat per l'escriptor Miqui Otero.

Francisco Casavella
Foto: ICUB

Rutes i literàries

Entre el més destacat del programa figura un programa de tres rutes per a les quals cal inscripció prèvia. Una passejarà pels baris de Sant Antoni, el Raval i el Poble-sec a càrrec de l'escriptora Pilar Romera. Una altra serà 'Francisco Casavella a la pista de ball en sortir de l'escola', amb dinamització de DJ Ragna (Jorge López), amic íntim des de la infància de Casavella. I l'última ruta literària la portarà la llibretera Isabel Sucunza. Els tres itineraris començaran a les 10.30 h.

Una festa liyerària al castell de Montjuïc

Durant tot diumenge, el Castell de Montjuïc serà l'escenari de diferents activitats en les quals participaran noms com Carlos Zanón, Laura Fernández, Jordi Garrigós, David Caño i Bruna Cusí.

Entre el programa previst, destaquen els concerts de Josele Santiago acompanyat per David Krahe, Morfi Grei & Raúl Pulido (La Banda Trapera del Río), amb la participació d'Eduardo Margaretto i el concert final de rumba de gasolinera en clau punk amb Los Perlas i música de garatge i psicodèlia de Biscuit amb un cameo especial de Martí Sales cantant el seu himne 'Watusi 65', d'Els Surfing Sirles.

NO T'HO PERDIS: llibres en català que has de llegir aquest mes

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat