Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona retornarà els diners de les multes per incomplir les mesures Covid

El consistori farà la devolució dels imports de les multes ja cobrades i informarà del procediment per recuperar els diners

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

L'Ajuntament de Barcelona revocarà les sancions imposades per incompliment de les mesures dictades per la Generalitat durant la pandèmia. Així ho va anunciar el consistori en la publicació del Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) dilluns passat. 

D’aquesta manera, queden tancats els expedients oberts atenent a la sentència del Tribunal Constitucional que estimava parcialment el recurs d'inconstitucionalitat interposat contra preceptes del decret que va declarar l'estat d'alarma i d'altres posteriors, que establien les limitacions i normes per a fer front a la pandèmia. 

Al text publicat al BOPB s'especifica que es retornaran els imports abonats totals o parcialment i que s'informarà del procediment per poder recuperar aquests diners ja cobrats.

NO T'HO PERDIS: Els millors plans d'octubre

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat