Plans per a l'octubre

Activitats, concerts, teatre i dansa, nit... Seleccionem les millors propostes del mes treure tot el suc a la tardor a Barcelona

John Legend

Cada cop fa més fred, els dies s'escurcen, els arbres comencen a perdre les fulles... I la ciutat ofereix una intensa vida cultural. Aquí teniu una llista amb els millors plans per a l'octubre: festivals, teatre, cine, concerts... Prepareu l'agenda!

Ciutat

Mercats de cap de setmana

Per als que busqueu llibres i vinils antics, per als amants dels mobles retro, i per als que aposten per la roba i els complements de segona mà. Aquests són alguns dels mercats del cap de setmana que no us podeu perdre.

Llegir-ne més

Cine

Filmoteca de Catalunya

A l'octubre, la Filmoteca us espera amb el Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Barcelona, amb Cuba com a país convidat i una programació dedicada a la sida, les problemàtiques al voltant del transgènere infantil, la transfòbia o l'evolució del concepte d'homosexualitat a la societat, entre altres temes. També acabarà el cicle dedicat als últims 100 anys de Rússia i el cicle que homenatja Fernando Rey.
Us espera un recorregut per la mostra de Cinema Alemany, amb 10 títols encara per estrenar, així com la celebració del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual i el Dia Mundial dels Docents. A més de ser el padrí del 50 Festival de Sitges, Guillermo del Toro també tindrà el seu espai a la Filmoteca. Començarà el Visual Phonic, amb la projecció d'una pel·lícula de cinema mut amb banda sonora interpretada en directe per un DJ, i es recordarà a tres personalitats del cinema que van morir recentment: Luce Vigo, Sam Shepard i Jerry Lewis.

Llegir-ne més
El Raval

In-Edit 2017

Ja tenim aquí l'In-Edit! El festival de documentals musicals ha estat clau per donar a conèixer artistes, corrents musicals, segells i mil històries explicades a través del cinema. S'ha convertit en un esdeveniment clau a la ciutat, i aquest any celebra ni més ni menys que 15 anys. 

Llegir-ne més
Per Pau Roca
Advertising
Més cine

Teatre i dansa

Otel·lo

Otel·lo, general de l'exèrcit de la república de Venècia, i Desdèmona, filla del senador Brabancio, s'enamoren i es casen en secret. Iago, un dels lloctinents del moro, mogut per l'odi que sent cap a ell, intenta provocar la gelosia d'Otel·lo fent-li creure que la seva esposa li és infidel amb Cassio, el seu lleial tinent. Víctima de las seva terrible gelosia, Otel·lo acaba matant Desdèmona i després, en descobrir que tot ha estat un engany del malvat Iago, es suïcida.

Llegir-ne més
La Seca , Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera Dimecres 20 juny 2018 - Diumenge 24 juny 2018

I want u back - Michael Jackson

El passat mes de juny es complien 8 anys de la mort del rei del pop, Michael Jackson. 'I want u back' és l'homenatge definitiu a l'ídol, al mite, al creador de 'Thriller'. L'espectacle compta amb una impressionant banda en directe que reproduirà amb gran fidelitat el repertori de l'artista amb la prodigiosa veu de Dabeat (David Ortigosa) i amb un espectacular cos de ball, encapçalat per SacMJJ, considerat com un dels millors artistes en el món capaç de recrear que no imitar- a Michael Jackson. Un complet recorregut de gairebé dues hores pels èxits que van fer gran la seva llegenda i el van consagrar com un gran artista, únic i irrepetible, a més d'un gran súper vendes.

Compra aquí Llegir-ne més
Teatre Poliorama , El Raval Dimecres 20 juny 2018 - Diumenge 24 juny 2018
Advertising
Més teatre i dansa

Altres plans a Barcelona

Comentaris

0 comments