Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona s'omple d'art urbà per celebrar el 8M

El Parc de les Tres Xemeneies acollirà 10 nous murals de diverses artistes amb motiu del Dia de la Dona Treballadora

Editat per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El dia 6 de març el Parc de les Tres Xemeneies de Barcelona s’omplirà de 10 murals artístics per visibilitzar les dones treballadores en un acte que s’emmarca dins la celebració del 8M a la ciutat.

Aquesta trobada artística duu el nom de Womart JAM i té l’objectiu de promoure el talent femení en l’art urbà, fer visible la desigualtat de gènere i reivindicar la necessitat d’erradicar la violència masclista.

Enguany se’n celebra la tercera edició, que organitza Rebobinart - una entitat que treballa per posar l’art urbà al servei de la dinamització social i cultural de l’espai públic- juntament amb l’Associació in via, que es dedica a la prevenció de la violència i discriminació per raó de gènere.

Sota el títol “El treball té veu de dona”, la tercera edició del Womart JAM convidarà a deu dones artistes a deixar la seva empremta als murs de Wallspot del parc de les Tres Xemeneies de Barcelona, juntament amb els missatges i testimonis crítics envers el sistema patriarcal recollits des de l’Associació in via.

Des de les 10 del matí fins a les 17h, deu artistes com Fractal Tattoo, Galletamaria, Carola Bagnato reivindicaran de manera poètica la necessitat de reconèixer i visibilitzar el treball femení en les arts visuals i fomentar la igualtat de gènere en el sector de l’art urbà.

A més, les tècniques i usuàries de l’Associació in via crearan un mural de manera col·laborativa a través d’un taller dinamitzat per l’artista LaCastillo. La vetllada s’amenitzarà amb música ambient i cervesa artesanal. 

NO T'HO PERDIS: Què fer a Barcelona al març

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat