Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona tindrà la primera botiga insígnia de Lego a Espanya

La 'flagship store' començarà a funcionar abans de la campanya de Nadal i estarà inspirada en elements emblemàtics de la ciutat

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La companyia dels maons de colors ha triat Barcelona per obrir la primera 'flagship store' que tindrà a l'Estat, i arribarà, previsiblement, a finals de 2021, abans de la campanya de Nadal. Fins ara, Lego tenia presència a dos establiments certificats a la ciutat i sis a tot Espanya, comptant les dues botigues de Madrid, la de Saragossa i la de Sevilla.

La nova botiga ocuparà la planta baixa i l'entresol al número 9 del Passeig de Gràcia i serà la més gran de l'Estat, amb una superfície total de 805 metres quadrats, dels quals 500 seran de botiga i 305 de magatzem i oficina. A més, estarà dissenyada sota el concepte 'retailtainment', una modalitat de botiga que uneix venda i entreteniment interactiu que ja existeix a la 'flagship store' de la marca a la 5a Avinguda de Nova York, però que es podrà veure per primera vegada a Europa. 

L'entrada de la botiga estarà presidida per l''Arbre del coneixement', construït amb 800.000 elements Lego, que convida els visitants, grans i petits, a explorar un "país de les meravelles" amagat dins l'arbre. A més, hi haurà models a escala real que reproduiran icones de Barcelona. Hi haurà també un estudi de personalització on podreu dissenyar la vostra minifigura Lego, comprar el vostre retrat-mosaic (capturaran la vostra imatge i rebreu els maons necessaris i unes instruccions impreses per muntar-lo) i comprar les peces exactes que us faltin per acabar les vostres construccions al Pick a Brick Wall. 

Lego 'flagship store', New York
Foto: Shutterstock

Homenatge a Barcelona

La nova botiga vol retre homenatge a la creativitat de Barcelona. Segons Fernando-Nasuti-Wood, director sènior de màrqueting de Lego França-Iberia: "Barcelona és una de les ciutats del món que més encaixa en l'univers Lego. El color que es percep en recórrer-la, la creativitat que desprèn i la seva passió per l'arquitectura i tècniques artístiques com els mosaics i el trencadís ens recorden en gran manera el sistema de joc Lego i els valors de la nostra marca".

El nou establiment forma part dels plans de l'empresa fundada el 1932 per Ole Kirk Kristiansen per obrir 120 noves botigues a tot el món abans d'acabar el 2021.  

Lego Barcelona
Foto: Lego

 

NO T'HO PERDIS: Coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat