Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona tindrà la seva pròpia botiga on line per competir amb Amazon

BCN Market oferirà productes de comerços de Barcelona i de moment s'hi han sumat 1.000 botigues

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig
Publicitat

Què passaria si consumir productes de proximitat fos igual de fàcil que comprar per internet? La ciutat de Barcelona posa en marxa BCN Market, una plataforma de compra en línia exclusiva per a comerços de la ciutat que s’estrenarà el mes de setembre. En aquesta botiga 'online' oficial de Barcelona els usuaris podran remenar i comprar productes d’establiments de proximitat, amb l’objectiu de promoure el comerç local i fer-lo més fàcil i accessible. 

Ara mateix, BCN Market ha completat les proves pilot i s’hi comencen a inscriure alguns comerços, amb la previsió que el setembre la plataforma sigui totalment operativa i pugui competir amb gegants de la compra 'online' com Amazon

Donar suport al comerç local amb un sol click

Després de mesos de restriccions que han ofegat el comerç local, Barcelona impulsa la campanya 'Comprar a prop' que vol promoure els beneficis del comerç presencial i de proximitat, com la cohesió social, la convivència o el tracte personalitzat que només ens poden oferir les botigues de barri. La plataforma BCN Market contribuirà a fomentar-les, alhora que les farà més competitives adaptant-les al món digital i la immediatesa a la qual estem acostumats.  

Tinc una botiga. Com puc vendre els meus productes a BCN Market?

Actualment BCNMarket està en fase d’incorporació de comerços. Els botiguers es poden inscriure a la plataforma a través d’una inscripció gratuïta (que permet exhibir productes, reservar-los i recollir-los a la botiga) o bé amb quota d’entre 8 i 12 €, que permet vendre els productes en línia i enviar-los a domicilis. De moment s’hi han afegit unes 1.000 botigues, però s’espera que la plataforma aglutini una bona part dels 60.000 comerços que hi ha a la ciutat. 

NO T'HO PERDIS: Les botigues més boniques de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat