Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona tindrà un any més platja per a gossos

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

La dita diu que 'el gos és el millor amic de l'home' però la realitat és que 'el gos és el millor amic de l'home, sempre que no ocupi espais que per una norma no escrita són territori de l'humà'. Un imperatiu legal impossibilita aquest vincle només trepitjar un cinema, un teatre o una platja. El 2006, però, un espai delimitat només per a gossos de la platja de Llevant, obre un camí a favor de què mascota i propietari puguin bronzejar-se sobre la mateixa tovallola.

 Bandera verda per a gossos i pocs problemes. El 2017 es repeteix i la presència de gossos creix un 38% i suposo l'entrada de 18.268 canins a quatre potes. Tot un èxit d'assistència que creix proporcionalment al nombre de detractors que demanaven que per sobre de la comoditat dels propietaris i les seves mascotes, hi hagués la salut pública i la qualitat de l'aigua. Diferents entitats municipals han corroborat que més gossos no vol dir pitjor qualitat de la platja i l'aigua, conclusions que han suposat pel consistori l'empenta final per repetir enguany l'experiència.

Si el teu gos o gossa li agrada tant com a tu el litoral barceloní, embogeix amb una pilota de Nivea o ja respon a la mítica ordre de 'més enllà de la boa no!', a partir del juny i fins a finals de setembre la platja de Llevant és la vostra platja. Només tinguis en compte que l'espai està limitat a 100 gossos (això vol dir cues per entrar-hi) i que tots ells han d'estar identificats amb microxip. A partir d'aquí, gossos a l'aigua!

No us perdeu la llista de bars i restaurants per anar amb gossos a Barcelona, ell també mereix prendre un cafè en condicions.

Últimes notícies

    Publicitat