Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona
Foto: Ajuntament de Barcelona

Barcelona tindrà un nou centre d'acollida d'animals de companyia

L'equipament ocuparà uns 6.000 metres quadrats i tindrà capacitat per acollir 350 gossos i 150 gats

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

A Barcelona hi ha censats més de 174.000 gossos, cosa que equival a gairebé un gos per cada deu persones. Pràcticament, un 50% de les famílies barcelonines tenen un animal de companyia, i per això cada cop hi ha més iniciatives que els tenen en compte. A més del cementiri per animals de companyia, Barcelona tindrà un nou centre d'acollida per als nostres companys de quatre potes. L'equipament, impulsat per la Comissió d'Ecologia, Urbanisme, Mobilitat i Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, s'ubicarà al municipi de Montcada i Reixac, al Vallès Occidental, i tindrà una capacitat per acollir a 350 gossos i uns 150 gats.

L'Ajuntament de Barcelona ja ha aprovat el projecte i es preveu que les obres comencin el pròxim mes de novembre i tinguin una durada de dos anys. Els treballs renovaran un edifici de l'any 1972 que actualment funciona com a gossera, malgrat que l'espai i els recursos són limitats per atendre a tots els animals abandonats de la ciutat. El nou equipament tindrà una superfície de 2,6 hectàrees on hi haurà 6.000 metres quadrats construïts i la resta funcionaran com a espais lliures enjardinats i d'esbarjo per als animals.

Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona
Foto: Ajuntament de Barcelona

El nou Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) allotjarà animals perduts, abandonats i comissats, i estarà vinculat amb escoles i sectors sensibles, com la gent gran i les persones amb discapacitat, per fomentar la responsabilitat cap als animals. A més, donarà servei als veïns de Montcada i Reixac amb tallers d'educació canina, recollida i acolliment temporal i serveis veterinaris com esterilitzacions, vacunacions i instal·lacions de xips.

NO T'HO PERDIS: Escapades (i allotjaments) ideals per anar amb gos

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat