Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Singapur
Foto: Shutterstock

Barcelona tindrà un nou vol directe cap a una destinació asiàtica fonamental

L'aeroport del Prat recupera una connexió perduda a través d'una companyia triada com la millor del món en diverses ocasions

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Barcelona millora les connexions amb Àsia de forma substancial. Fa pocs dies ens assabentàvem d'una nova ruta directa amb Shenzhen, la capital tecnològica xinesa, operativa des del 28 d'agost.

Ara la notícia és el nou enllaç amb un altre punt estratègic del continent asiàtic a partir del 2 de juny de 2024. Singapore Airlines –prestigiosa companyia escollida com la millor del món en diverses ocasions– acaba d'anunciar que recuperarà els vols regulars directes entre Barcelona i Singapur amb dues freqüències setmanals, dilluns i divendres, com feia abans de la pandèmia.

La companyia ja havia operat dos vols durant els mesos de juliol i agost per cobrir la demanda estival, però ara es planteja el restabliment de la ruta de forma definitiva. "Amb aquest anunci, els nostres clients poden planificar amb antelació i començar a fer els seus plans de viatge per al 2024", ha ressaltat la responsable de planificació i màrqueting de la companyia, JoAnn Tan, en declaracions recollides per ACN.

La connexió amb l'estat-ciutat de Singapur és un pas més en la recuperació de rutes que s'havien perdut a causa de la Covid-19 (les connexions amb ciutats asiàtiques van ser les més afectades). A més, a partir de setembre també començaran a operar altres enllaços asiàtics com el de Seül, amb dos vols setmanals.

NO T'HO PERDIS: 10 viatges que has de fer un cop a la vida

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat