Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Aeroport del Prat
Aeroport del Prat

Barcelona tindrà vols directes a Shenzhen, la capital tecnològica xinesa

A partir del 28 d'agost l'aerolínia Shenzhen Airlines oferirà vols directes des de la capital catalana els dilluns i divendres

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Fa uns mesos que ja es pot anar a Pequín des de Barcelona sense fer les eternes escales entre vols, i tot i que encara no ha recuperat la connexió directa amb Hong Kong i Shanghai, cancel·lades per la pandèmia, sí que la tindrà amb Shenzhen. A partir del 28 d'agost l'aerolínia Shenzhen Airlines oferirà dues connexions directes amb la ciutat xinesa des de Barcelona els dilluns i els divendres.

Shenzhen Airlines
Foto: Shenzhen Airlines

Shenzhen s'ha posicionat com la capital tecnològica de la Xina, sent la seu de diversos gegants tecnològics com Huawei i Tencent, entre d'altres. Aquest títol, però, no li ve de nou a la ciutat, ja que va ser als anys vuitanta quan van escollir aquesta zona per competir en el mercat capitalista, inspirant-se en el Silicon Valley de Califòrnia.

La connexió amb Shenzhen es va anunciar el passat mes de maig, recuperant rutes que s'havien perdut a causa de la Covid-19, on les connexions amb les ciutats asiàtiques van ser les més afectades. A més, a partir de setembre també començaran a operar altres enllaços asiàtics com el de Seül, amb dos vols setmanals.

NO T'HO PERDIS: 10 viatges que has de fer (almenys) un cop a la vida

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat