Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona tindrà una exposició immersiva de Van Gogh al novembre

La Cúpula del Centre Comercial Les Arenes acollirà un mostra on el visitant es podrà submergir en el món sensorial de l’artista

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig
Publicitat

Els 2.000 metres quadrats de la Cúpula del Centre Comercial Les Arenes seran l’escenari d’una exposició immersiva sobre Vincent Van Gogh, que transita per l’obra de l’artista a través de la seva mirada particular. 

La mostra, titulada ‘El món de Van Gogh’, vol redefinir el concepte d’“immersiu”, en un moment en què les exposicions d’aquestes característiques estan en auge. Així, ‘El món de Van Gogh’ va més enllà de la projecció de diapositives en alta definició per a crear un univers sensorial de 360 graus a través d’un muntatge multimèdia amb els últims avanços tecnològics per oferir tridimensionalitat, així com simulacions de tacte, olfacte, música original i narració en primera persona.

La directora de la mostra, Alejandra Soto, explica que l’època de pandèmia “ha servit de reflexió per poder crear una cosa completament única i veritablement especial” amb la qual volen “obrir al gran públic la figura de Van Gogh d’una manera mai vista”.

‘El món de Van Gogh’
Nomad Art‘El món de Van Gogh’

El visitant quedarà embolcallat per aquest univers multimèdia, que anirà acompanyat d’una banda sonora 100% original i feta pel jove compositor alacantí Adrián Berenguer, que ha creat una música hipnotitzant amb l’objectiu d’ajudar a  l’espectador a entrar al món de Vincent Van Gogh. A més, també hi haurà un espai creatiu adreçat als infants, on poden deixar volar la imaginació, pintar i dibuixar com si fossin el mateix Van Gogh.

L’exposició es podrà visitar del 25 de novembre al 21 de març, des de les 9 fins a les 23 cada dia. Les entrades es poden comprar a la web www.vangogh.es.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat