Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Eurovisión Junior
Shutterstock

Barcelona vol acollir la pròxima edició d’Eurovisió Junior

Espanya acull la 21a edició del certamen en el 20è aniversari de la victòria d' 'Antes muerta que sencilla'

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

En el 20è aniversari de la victòria de María Isabel a Eurovisió Junior amb el seu 'antes muerta que sencilla', Espanya organitzarà el festival d’aquest 2024. La notícia arriba després que França, guanyadora de l’anterior edició amb Zoe Clauzure i la seva cançó 'Cœur', hagi decidit no ser l’amfitriona per segon any consecutiu. En conseqüència, la Unió Europea de Radiodifusió (UER) ha hagut d’atorgar el càrrec a un altre país i, com que en la passada edició la candidata espanyola, Sandra Valero, va quedar en segona posició, l’estat espanyol ha estat l’escollit. 

RTVE encara no ha confirmat la ciutat que acollirà aquest programa televisiu, però l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha proposat Barcelona com a amfitriona de la 21a edició del certamen. En un missatge a través del seu compte de X (Twitter), Collboni ha afirmat que "no hi ha cap lloc com Barcelona per celebrar Eurovisió Junior 2024". Ho ha argumentat assenyalant que la ciutat és capaç d’albergar grans esdeveniments musicals, tenint en compte els grans escenaris de què disposem, com el de l’Estadi Olímpic o el Palau Sant Jordi. A més, ha afegit que Barcelona compta amb unes condicions òptimes per poder fer d’aquesta edició "la millor fins al moment".

Després de la victòria de l’espanyola María Isabel en la segona edició el 2004, la tercera edició no es va organitzar a Espanya, sinó a Bèlgica. De fet, aquest any serà la primera vegada que Espanya aculli aquest concurs, per això és tan emocionant. Fins i tot el supervisor executiu d’Eurovisió Junior, Martin Österdahl, ha expressat el seu entusiasme. "Vint anys després de la victòria, ens emociona portar finalment el concurs a Espanya, i estem agraïts a RTVE per acceptar ser els amfitrions d’aquesta competició, que dona a joves artistes europeus l’oportunitat de mostrar el seu talent".

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de febrer

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat