Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona vol batre el Rècord Guinness de major concentració de Minions del món

El diumenge 3 de juliol se celebra un passi especial de 'Minions: El Origen de Gru' en què s’anima al públic a venir disfressat

Escrit per
Clara Tórtola Escámez
Publicitat

Els Minions tornen a les pantalles de cinema, i aquesta vegada amb l’afegit de voler batre un rècord Guinness. El passi especial de Minions: El Origen de Gru 4DX –que se celebrarà als cinemes Filmax del Gran Vía 2, el diumenge 3 de juliol a les 11 h vol batre el rècord Guinness Mundial de concentració de Minions. Ara mateix, el récord està en 419 Minions reunits, una fita que va aconseguir una escola de Hull (Regne Unit) el juliol del 2021. 

Així doncs, s’anima els assistents que vinguin disfressats: petos, texà i samarreta groga per imitar els entranyables personatges, tan estimats per petits i grans, i així poder entrar al llibre Guinness. El presentador Txabi Franquesa serà l’encarregat de presentar l’esdeveniment, que comptarà amb animació per a nens, activitats i sortejos. 

La pel·lícula es projectarà en 4DX. Això permetrà als assistents seleccionats gaudir del film amb els cinc sentits: butaques en moviment, olors, aigua, aire i fins a 21 efectes dins de la sala per a poder viure i no només veure la pel·lícula. A banda de la sala 4DX, també hi haurà més sales habilitades. A més, el centre comercial té parking gratuït tot el dia de diumenge.

Minions: El Origen de Gru, és l’últim film de la famosa història creada per Illumination Entertainment d'Universal. La nova pel·lícula explica els orígens del malvat adorat pels Minions. Se sitúa en els anys 70 quan un Gru adolescent amb 12 anys i fan incondicional del grup de supermalvats, 'Els salvatges sis', crea un pla per a demostrar-los que és prou dolent per a treballar amb ells. Considerada la saga d'animació més exitosa de tots els temps, els icònics Minions van saltar a la fama el 2010 i compten amb altres quatre pel·lícules: 'Gru, Mi Villano Favorito' (1, 2 i 3) i 'Los Minions'. Les seves ulleres i uniformes junt amb el seu idioma impossible i el caos que generen, els ha convertit en personatges molt estimats pel públic.

NO T'HO PERDIS: Les millors estrenes de cine de juliol i agost

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat