Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona donarà a Jaume Sisa la medalla d’Or al Mèrit Cultural

Avui, el músic rep un homenatge amb el concert ‘Malalts de cel’ al Teatre Grec

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

L’Ajuntament de Barcelona distingirà el cantautor i poeta Jaume Sisa amb la Medalla d’Or al Mèrit Cultural, la màxima distinció amb què la ciutat pot atorgar a un artista. Sisa, segons l'alcaldessa Ada Colau, és un dels artistes barcelonins més polifacètics, la trajectòria del qual ens ha brindat "himnes que traspassen generacions" i en qui podem reconèixer "la Barcelona que més ens agrada: mestissa, diversa, festiva i sobretot lliure". 

De cara a setembre, el Govern municipal portarà la proposta al plenari per reconèixer la singular tasca de Sisa en el camp de la poesia i la música. Avui, però, el músic rebrà un homenatge ben especial que s'insereix en la programació del Grec. Els seus companys d'ofici han preparat un concert que vol ser una celebració del seu univers musical i creatiu. 

La vetllada parteix d’una iniciativa dels músics Quimi Portet i Guillem Gisbert i pren per base les cançons del disc ‘Malalts del cel’, l’últim de Sisa, publicat l’any 2016 i fins ara mai interpretat en directe. El concert aplegarà en l'espai emblemàtic del Teatre Grec de Montjuïc una banda de músics i intèrprets de diverses generacions i procedències, composta per Maria Arnal, Julio Bustamante, David Carabén, Joan Garriga, Guillem Gisbert, Queral Lahoz, La Ludwig Band, Roger Mas, Quimi Portet, Tarta Relena, Marina Rossell, Maria Rodés i Tronco (Conxita i Fermí Herrero). L'espectacle compta amb la direcció musical de Gregori Ferrer, que n’és també un dels intèrprets musicals juntament amb Aleix Puig, Carola Ortiz, Marta Roma, Amaia Miranda, Oriol Martí i Pinyu Martí.

Jaume Sisa gaudirà del concert des del pati de butaques, i deixarà que siguin els seus companys els que facin arribar all públic les que són, per ara, les últimes cançons que ha compost.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de juliol i agost a Barcelona

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat