Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sala de cine
shutterstock

Barra lliure de cinema: una sala de Barcelona ofereix totes les pel·ícules de l'any per només 75 euros

Un regal perfecte per a cinèfils, entrada a tots els passis durant 365 dies l'any, per a tota classe de pel·lícules incloses les d'estrena

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Televisió, sofà i manta, una fórmula molt casolana però no tan màgica. Acudir a la sala de cinema és un ritual que no té rival: olor de crispetes acabades de fer, una sala fosca i la pantalla que ens hipnotitza. Ara, a més, s'han acabat les excuses per no anar-hi, perquè ens ho posen ben fàcil.

Els Cinemes Girona, situats al cor de Barcelona (carrer Girona, 175), tornen a oferir la possibilitat d'adquirir l'abonament que dona dret a veure totes les pel·lícules d'estrena per només –atenció– 75 euros durant tot l'any. Afanyeu-vos, perquè l'oferta només és vàlida fins al 30 de juliol.

Això vol dir que si adquiriu l'hàbit d'anar un cop a la setmana al cinema, l'entrada us sortiria... ¡per menys de dos euros! Un preu imbatible i un regal excel·lent per a qualsevol cinèfil.

Cinemes Girona
Foto: Cinemes Girona

 

D'autor i d'estrena


Inaugurats el 2010, els Cinemes Girona són, a més, un espai de referència per als amants del setè art per l'aposta de la seva programació per les produccions independents i el cinema d'autor tant nacional com internacional, a més de ser la seu de nombrosos festivals, preestrenes i altres activitats. Però tranquils els amants dels 'blockbusters' perquè, per descomptat, també passen els èxits de la cartellera d'estrena.

Per promocionar la seva campanya d'abonaments, enguany els Cinemes Girona han creat una minipel·lícula basada en fets reals sobre el tema de la intel·ligència artificial.

Els abonaments a preu espacial es poden adquirir a través de les taquilles del cinema i també mitjançant la plataforma TR3SC.

 

NO T'HO PERDIS: El millor de la cartellera de juliol i agost als cinemes de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat