Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

BCN Market et regala 10 euros per gastar en comerç local

Aquesta plataforma vol promoure les botigues de proximitat adaptant-les al món digital

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Comprar a comerços de proximitat ens fa sentir bé perquè, de cop i volta, ens convertim en aquelles persones que sempre hem volgut ser: les que fan servir sempre bosses de tela, agafen la bici i no estan mai enfadades. Imagineu-vos com ens sentiríem si, a part de fer-nos pujar l’ego, comprar de proximitat fos fàcil i barat! 

Aquest és l’objectiu de BCN Market, la plataforma de compra en línia exclusiva per a comerços de Barcelona, que es va estrenar el mes de setembre i que ara et regala 10 euros per gastar en establiments de proximitat de la ciutat. Amb la iniciativa del Bonus Consum, BCN Market et descompta 10 euros de qualsevol compra que facis (de mínim 20 euros) a algun dels establiments de la campanya.

El procediment és ben fàcil: entra al web, emplena el formulari i rebràs un  e-mail amb un codi QR que podràs presentar a la botiga que escullis per a obtenir el descompte. A quines botiges pots fer servir aquest bonus? Doncs a farmàcies, botigues de sabates, d’alimentació, de roba… És a dir, a qualsevol dels milers d’establiments que apareixen a aquest mapa

Un cop descarregat, el bonus té una validesa de 15 dies, abans no caduqui. Els descompes no són acumulables, però pots tenir fins a 3 bonus descarregats sense utilitzar. Una vegada els facis servir, en podràs descarregar més.

La plataforma BCN Market vol promoure els beneficis del comerç presencial i de proximitat, com la cohesió social, la convivència o el tracte personalitzat que només ens poden oferir les botigues de barri i, alhora, vol fer-les competitives adaptant-les al món digital i la immediatesa a la qual estem acostumats. 

NO T'HO PERDIS: Les botigues més boniques de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.  

 

Últimes notícies

    Publicitat