Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Billie Eilish llança el seu single més personal: ‘my future’

Va escriure la cançó durant el confinament i va acompanyada d’un videoclip d’animació

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Billie Eilish ha llençat un nou single: ‘my future’. La cançó, produïda com gairebé tots els seus temes pel seu germà Finneas, la va escriure durant el confinament. Tracta sobre com veu l’artista el seu futur i reflecteix un moment de creixement personal.

A diferència d’altres cançons de Billie Eilish, com ‘bad guy’ o ‘everything i wanted’, el single destaca per deixar enrere els sons electrònics característics de la cantant, a més d'utilitzar melodies més orgàniques. Seguint el caire introspectiu de la cançó, ‘my future’ va acompanyada d’un vídeo d’animació en el que es representa a l’artista.

 

 

Billie Eilish s’ha convertit en una de les artistes més importants del moment des del seu salt a la fama amb el llançament de l’àlbum ‘When We Fall Asleep, Where Do We Go?’. A més amb tan sols 18 anys ha guanyat 4 Grammy en les categories ‘millor artista nou’, ‘disc de l’any’, ‘cançó de l’any i ‘vídeo de l’any’. A finals d’any té pensat treure un nou àlbum en el qual trobarem el single ‘my future’.

 

NO T'HO PERDIS: Es busquen intèrprets per al nou músical d'Àngel Llacer

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva.

Últimes notícies

    Publicitat