Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Les Nits de Villa Bugatti
Villa BugattiBlaumut

Blaumut inaugura els sopars-concert de Les Nits de Villa Bugatti

També es degustaran actuacions de Daniel Ligorio, Pep Plaza & Big Band del Maresme i Manu Guix

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Aquest estiu tenim més ganes de sortir que mai: sopars, concerts, aire lliure... El cicle Les Nits de Villa Bugatti, a Cabrera de Mar, combina tots aquests elements en quatre propostes de menú degustació més concert durant la segona quinzena de juliol.

Blaumut, que seran els primers a actuar el divendres 17, arriben amb un nou disc sota el braç '0001' (2020). Per a la seva actuació, el xef Toni Vallory, que ha ideat un sopar pensat per a cada artista i amb els productes de proximitat com a element central, no s'ha oblidat del 'Pa amb oli i sal' de la cançó més coneguda del grup.

El cicle gastronòmico-musical continuarà amb el concert del pianista Daniel Ligorio (divendres 24) que interpretarà obres de Manuel de Falla i Claude Debussy. Dimecres 29 serà el torn del famós actor Pep Plaza que, conjuntament amb la Big Band del Maresme, protagonitzarà l'espectacle 'Jazz som aquí', que combina la música i les imitacions. Finalment, serà el multitalentós Manu Guix qui tancarà el cicle (el divendres 31).

Trobareu més informació aquí

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2020-21    


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat