Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Botigues per a ratolins i altres sorprenents miniatures que triomfen a les xarxes

Ricotta Records és l'últim treball d'Anonymouse, un col·lectiu que proposa instal·lacions diminutes al carrer

Esther López
Escrit per
Esther López
Publicitat

Destiny's Cheese. Rats Against the Machine. Lady Gouda. Els rosegadors ja poden proveir-se de tots els seus discos favorits en la diminuta Ricotta Records, una peculiar botiga que està atraient moltes mirades a la ciutat de Lund, al sud de Suècia. 

Es tracta de l'última creació dedicada als rosegadors del col·lectiu suec Anonymouse, que continua la ja iniciada en el mes de juliol amb la 'Cicada Farmacy', situada en un altre carrer de la ciutat. A la botiga de discos es poden veure a l'aparador altres gravacions de mini artistes com Johnny Cashew (versió 'anacard' de Johnny Cash) i Minor Enemy (els cosins diminuts de Public Enemy). Sobre aquesta intervenció el col·lectiu va dir: "Ens agradaria agrair al municipi de Lund per convidar-nos i animar als propietaris de petites empreses". I tan petites. 

Les primeres instal·lacions d'aquest col·lectiu d'artistes -les façanes a petita escala d'una botiga de delicatessen francesa i un restaurant italià- van aparèixer a Malmö el 2016, i des de llavors han produït de tot, des d'una benzinera a la ciutat de Borås fins a un club de jazz a Baiona, França.

Com en realitat és bastant difícil detectar aquestes intervencions a la vida real (i totes són molts temporals), aquí van algunes de les creacions més cridaneres d'Anonymouse dels últims anys:

Anonymouse
Photograph: anonymousemmx / FlavershamPD
Anonymouse
Anonymouse Photograph: anonymousemmx
Anonymouse
Anonymouse Photograph: anonymousemmx
Anonymouse
Anonymouse Photograph: anonymousemmx / secondpawshop
Anonymouse
Anonymouse Photograph: anonymousemmx
Anonymouse
Anonymouse Photograph: anonymousemmx

No és del mateix grup de creadors però a Barcelona també han aparegut sorprenents instal·lacions dedicades a ratolins com aquesta especial i famosa casa del ratolí Pérez. 

NO T'HO PERDIS: El Ratolí Pérez té casa al barri de Les Corts

Les millors idees d'oci i cultura amb la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat