Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bryan Adams
Foto: Badams Music Limited

Bryan Adams anuncia un concert a Barcelona per aquest 2024 (dates, entrades, preus, prevenda)

El rocker presentarà el tour 'So happy it hurts' al Palau Sant Jordi

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

El rocker canadenc Bryan Adams torna a Barcelona aquest any amb la gira del seu àlbum d'estudi més recent 'So happy it hurts', que ja va presentar el 2022 al Palau Sant Jordi, en un dels primers concerts internacionals que es van fer a la ciutat després de les restriccions. Dos anys més tard d'aquella actuació, el 12 de novembre de 2024, Adams tornarà a omplir el mateix recinte. 

Adams abasta una carrera de més de quatre dècades repletes d’èxits. Són seves les mítiques peces de rock vuitantè 'Summer of 69', 'Heaven' i el duet 'It’s only love' amb Tina Turner. Ha compost bandes sonores de pel·lícules, com '(Everything I do) I do it for you' de Robin Hood; i ha creat 'Pretty Woman- El Musical'. A més, en total ha llençat 17 àlbums d’estudi, dels quals el més recent, 'So happy it hurts', ha estat nominat a un Grammy. 

Les entrades pel concert a Barcelona es podran adquirir el dimecres 14 de febrer, a les 10 h, a través de doctormusic.com i entradas.com —un regal perfecte de Sant Valentí si a la vostra parella li agrada rock melòdic i les balades— i el preu oscil·larà entre els 44 euros i els 75 euros (despeses de distribució no incloses), depenent de si les agafeu a peu de pista o en seient reservat a grada. 

Casa nostra no serà l’únic territori on el músic passarà, i és que Adams també ha planejat concerts a Múrcia, el 13 de novembre; a Bilbao, dos dies després; a Corunya, el dia 16 i al WiZink Center de Madrid, el 18 de novembre.

NO T'HO PERDIS: Així seran els concerts exclusius d'Adele a Europa 

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat